ONLINE STOELYOGA
OP DE WERKVLOER

Thuiswerkers, part-timers, fulltimers, op kantoor, op locatie. Zoveel opties tegenwoordig nu we op afstand kunnen werken. Hetzelfde geldt voor onze online stoelyoga sessies. De online stoelyoga sessies maken de sessies toegankelijk voor alle medewerkers en sluiten niemand buiten. Het enige wat je nodig hebt is een stoel en een computer/laptop/telefoon. Hoe zorg je er als bedrijf voor dat de online stoelyoga sessies voor iedereen te volgen zijn? Een paar tips voor het beoefenen van online stoelyoga op de werkvloer of dat nu op kantoor is op thuis:

Plan wekelijks in de gezamenlijke agenda

Op deze manier weten alle medewerkers wanneer de sessies plaatsvinden. Per sessie kan de agenda uitnodiging worden geaccepteerd en zo ontvangen de medewerkers een melding in de agenda wanneer de sessies gaan plaatsvinden.

Beoefen samen

Boek bijvoorbeeld één of meerdere grote vergaderruimte(n) waar jullie ongestoord mee kunnen doen met de online stoelyoga sessies. Zo leidt je niemand af en heb je waarschijnlijk ook nog eens genoeg ruimte om je heen.

Verbinding op afstand

Zorg dat alle medewerkers 5 minuten voor de start van de online sessie klaar zitten op hun stoel. Gebruik een stoel waarmee je als je er op zit – je je voeten volledig op de vloer kunt plaatsen. Check online in en connect met alle collega’s. Ontspannen vlammen!

Op de hoogte blijven van online stoelyoga voor bedrijven? Volg Omchanti yoga op LinkedIn en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

0654791404
info@omchantiyoga.nl
Omchanti yoga
KVK-nummer: 75080788
Btw-nummer: NL001277193B30

Nieuws van Omchanti yoga