ONLINE STOELYOGA - HOE WERKT HET?

Spanning in het lichaam heeft zich vaak in de loop van de jaren opgebouwd. Hoe ergonomisch je bureau en bureaustoel ook zijn afgesteld, bewegen, pauze nemen en even afstand nemen van het werk is dus ontzettend belangrijk! Hoe? Door middel van korte online stoelyoga sessies. Bewegen en mediteren met de stoel als attribuut. Dit zorgt ervoor dat je je rustiger voelt, dat je minder moeite hebt met veeleisende situaties en dat je je beter kunt inleven in anderen. Actief ontspannen zal in het begin misschien niet vlekkeloos verlopen of misschien zelfs spanning oproepen. Wees dan niet ontmoedigd. Het ontspannen zal steeds gemakkelijker gaan bij herhaling van de oefeningen. Heb je nog vragen? Neem dan even contact op.

Hoe werkt online stoelyoga voor bedrijven bij Omchanti yoga eigenlijk? We leggen het graag uit in deze video. 

1. Kies het moment voor je team
Wekelijks een ochtend, lunch of middag online stoelyoga sessie (meditatie, ademhalingsoefeningen en stoelyoga houdingen).

2. Pak allemaal je stoel erbij
Check online in via het door jullie gekozen programma, connect via de livestream met collega’s & geniet.

3. Ontspannen vlammen
In 30 minuten een clear mind en een volledig ontspannen lichaam voor jou en je team.

Dus hoe zijn jullie er aan toe? Zitten jullie vol met spanning en kunnen jullie dit niet kwijt tijdens een werkdag? Tijd om te ontspannen. Vraag hier een gratis proefsessie aan en ervaar de kracht en fun van online stoelyoga voor jezelf en je collega’s.

Klaar voor?

HT Mega Addons

0654791404
info@omchantiyoga.nl
Omchanti yoga
KVK-nummer: 75080788
Btw-nummer: NL001277193B30

Nieuws van Omchanti yoga