OVER OMCHANTI YOGA​

Het is de missie van Omchanti yoga om medewerkers te transformeren tot gezonde en vitale medewerkers op de (thuis) werkvloer. Hoe ergonomisch het bureau en de bureaustoel ook zijn afgesteld, meer dan 8 uur lang per dag zitten is funest voor het lichaam en brein. Bewegen, pauze nemen en even afstand nemen van het werk en connecten met collega’s is juist ontzettend belangrijk! Waarom? Bewegen en mediteren zorgen voor een enorme boost in werkgeluk, in motivatie en in productiviteit. Omchanti yoga heeft de oplossing: stoelyoga. Bewegen en mediteren met de stoel als attribuut. Dit zorgt ervoor dat je je rustiger voelt, dat je minder moeite hebt met veeleisende situaties en dat je je beter kunt inleven in anderen. Om vervolgens weer met frisse energie aan de slag te kunnen. We noemen dat; ontspannen vlammen.

Met collega’s samen de kracht (en fun!) van online stoelyoga ervaren? Vraag direct een proefsessie aan!

HET TEAM

Chantalle Nühn | Eigenaresse Omchanti yoga

DE EIGENARESSE

Chantalle Nühn is eigenaresse van Omchanti yoga: Vroeger was ik een echte kantoortijger. Trainee, junior, medior, senior – er was altijd het streven. Meer om naartoe te werken. Meer om me mee te vereenzelvigen. Jarenlang ging ik over mijn grenzen heen, zonder dat ik het zelf doorhad.

Ongeveer gelijktijdig ontdekte ik yoga. Yoga is het tegenovergestelde van uitputting. Het houdt de gewrichten en het brein soepel; energie kan vrijuit stromen. Ik besloot om meer te doen met de diepe verbondenheid die ik voelde met yoga. 

Zo gebeurde het dat mijn partner en ik onze banen opzegden, ons huis in Rotterdam verkochten en een enkeltje Indonesië boekten. Op reis. Ik had het privilege om te leren van yogi’s over heel de wereld. Nooit was ik leergieriger naar de yoga filosofie en bijgevolg de leefwijze, ik nam alles in mij op en voelde dat ik steeds meer mijn eigen stijl vond en deze verder wilde ontwikkelen. 

Ruim 7 maanden later besloot ik me aan te melden voor een hatha yoga docentenopleiding in Sant Marti de Centelles, Spanje. Ik woonde eerder al een jaar in Barcelona dus ik voelde me er direct thuis. Na het voltooien van de yogaopleiding (RYS200) besefte ik dat ik klaar was om de principes met anderen te delen. Anderen zoals ik.

Want ik wist inmiddels als geen ander dat je door externe factoren steeds verder verwijderd kunt raken van je werkelijke zelf. Yoga is dan een middel om weer dichterbij te komen. Dit alles vindt wat de yogafilosofie betreft oorsprong in aandacht bij jezelf brengen. Je bewustzijn vergroten door actief te kiezen voor jezelf; contact te maken met je lichaam en adem. En nu? Nu is de cirkel compleet. Met mijn jarenlange ervaring op kantoor en ervaring als yogadocente weet ik inmiddels hoe jij en je collega’s ontspannen kunnen vlammen. 

Het enige wat je nodig hebt is een open mind.

0654791404
info@omchantiyoga.nl
Omchanti yoga
KVK-nummer: 75080788
Btw-nummer: NL001277193B30

Nieuws van Omchanti yoga